Man probeert agenten met smoes om de tuin te leiden na diefstal

Geschreven door de Redactie op vrijdag 15 oktober 2010

Haarlem – De politie hield in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 03:15 uur een 24-jarige Haarlemmer aan omdat hij verdacht wordt van diefstal van stukken bliksemafleiders. De agenten zagen de man lopen ter hoogte van een bedrijfsterrein op de Emrikweg in de Waarderpolder. De man probeerde de agenten met een smoes om de tuin te leiden.

De agenten zagen een groot gat in een hekwerk waar de man stond en in een container op het bedrijfsterrein stonden twee onafgesloten fietsen. Ook troffen de agenten een tas met stukken bliksemafleiders aan. Een politiehond vond nog een tas en inbrekerswerktuig.

Alle aangetroffen spullen zijn in beslag genomen. Naar de herkomst van de fietsen wordt een onderzoek ingesteld. De verdachte is ingesloten en zal worden verhoord.

Geen reacties mogelijk.