Twee ongevallen vlak achter elkaar op de Wagenweg in Haarlem

Geschreven door Michel van Bergen op zaterdag 11 september 2010

Haarlem – Op de Wagenweg in Haarlem hebben zich zaterdagmiddag vlak na elkaar twee ongevallen voortgedaan. Even na drieën vond de eerste kop-staartbosting tussen drie personenauto’s op de Wagenweg even vlak voorbij de Spanjaardlaan.

Toen de ambulance naar dit ongeval reed, raakte hij in botsing op de Wagenweg ter hoogte van de Westelijke Randweg. Gelukkig bleef deze aanrijding beperkt tot blikschade. Een tweede ambulance werd opgeroepen om naar de eerdere kop-staart botsing te gaan.

Fotografie: Michel van Bergen & Clifford Smit

  1. Gabriël
    12 september 2010 op 23:16 | #1

    Laatste ongeluk is Herenweg.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.