Rijschool Proficiat aan Kennemerplein overvallen door gewapende mannen

Geschreven door de Redactie op woensdag 15 september 2010

Haarlem – Onbekenden hebben woensdagavond omstreeks 20:30 uur een rijschool aan het Kennemerplein overvallen. Waarschijnlijk drie gemaskerde gewapende mannen hebben de in de zaak aanwezig rijinstructeur bedreigd en flink geslagen. De drie zijn er korte tijd later vandoor gegaan in de richting van de Frans Halsstraat omdat er niets te halen viel.

De politie is naar aanleiding van de overval direct een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Wie heeft na de overval de drie donkergeklede mannen zien rennen en weet waar zij gebleven zijn? Het is bijvoorbeeld niet bekend of de mannen in een auto zijn gestapt.

Ook mensen die in de dagen voor de overval bij of in de buurt van de rijschool iets hebben gezien dat in verband kan worden gebracht met de overval worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Haarlem, via 0900-8844.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.