Vijf personen aangehouden door politie tijdens uitgaansweekend

Geschreven door de Redactie op zondag 15 augustus 2010

Haarlem – Politieagenten hebben het afgelopen weekend 5 personen aangehouden in het centrum van Haarlem vanwege diverse overtredingen. In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02:00 uur hielden politieagenten twee Haarlemmers van 17 en 18 jaar oud aan in de Kleine Houtstraat.

Zij worden ervan verdacht kort daarvoor in een horecagelegenheid een 20-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld. Wat de aanleiding was van de ruzie is nog onbekend. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Omstreeks 03:40 uur hielden politieagenten op heterdaad een 19-jarige Haarlemmer aan in de Anegang. Hij wordt er van verdacht kort daarvoor een 17-jarige Zandvoorter met een riem op zijn hoofd te hebben geslagen. Die liep daardoor een hoofdwond op. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten, er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Politieagenten hielden omstreeks 04:30 uur een 21-jarige Heemstedenaar aan in de Spekstraat. De man hinderde de toezichthoudende politieagenten in hun werk en weigerde verschillende keren hun aanwijzingen op te volgen zich te verwijderen. De dronken man is vervolgens aangehouden waarbij hij zich verzette. Hij is overmeesterd en voor nader onderzoek ingesloten. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

In de nacht van zaterdag op zondag om 03:40 uur hielden politieagenten op heterdaad een 21-jarige Haarlemse aan in de Lange Veerstraat. De agenten zagen haar een 18-jarige Haarlemse een stomp in het gezicht geven. Kort daarvoor bleek de verdachte ook al in een nabijgelegen horecazaak het slachtoffer te hebben geslagen. De verdachte verzette zich tegen de politieagenten en gaf haar verzet pas op na gebruik van pepperspray. Zij is voor nader onderzoek ingesloten en er wordt proces-verbaal tegen haar opgemaakt.

 1. anomiem
  15 augustus 2010 op 14:19 | #1

  Ik zou je artikel toch nog eens nakijken, er zitten de nodige spelfouten in.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Beerput
  15 augustus 2010 op 16:04 | #2

  @anoniem: Je bent een zeurpiet. 2 typo’s ja, ’toezichtinhoudende’ en ‘zicht’, so what?
  Je snapt de strekking van het verhaaltje toch?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. 15 augustus 2010 op 17:43 | #3

  Bedankt voor de oplettendheid, het is inmiddels aangepast.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Diemux
  15 augustus 2010 op 21:45 | #4

  Beerput :
  @anoniem: Je bent een zeurpiet. 2 typo’s ja, ‘toezichtinhoudende’ en ‘zicht’, so what?
  Je snapt de strekking van het verhaaltje toch?

  Ach, als je als nieuwsmedium wilt voorkomen dan is spelling toch wel een belangrijk punt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.