Aggregaat vliegt in garagebox aan de Schotlandstraat in de brand

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 13 augustus 2010

Haarlem – Een man welke vrijdagmiddag in een garagebox aan de Schotlandstraat bezig was met kluswerkzaamheden moet flink zijn geschrokken. Door nog onbekende oorzaak vloog de aggregaat in de brand. De man wist de aggregraat gelukkig snel zelf naar buiten te krijgen en de hulpdiensten te waarschuwen. Ondertussen ondernam de man ook al een poging om de brand te blussen.

De brandweer had in eerste instantie de nodige moeite om de juiste locatie te vinden, maar gelukkig waren politieagenten wel al snel ter plaatse. De brand was bij aankomst van de brandweer al geblust. Voor de brandweerlieden was er dan ook niet veel meer te doen dan een controle in de garagebox uit te voeren om te kijken of er daar niet nog iets zou branden.

Dit bleek gelukkig niet het geval zijn waarop de brandweerlieden weer snel terug richting de kazerne konden. De schade is gelukkig beperkt gebleven tot de aggregaat.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.