Onrust in Liverpoolstraat na vechtpartij tussen twee mannen

Geschreven door de Redactie op zondag 8 augustus 2010

Haarlem – Politiemensen stelden omstreeks 02:00 uur, na een melding dat er werd gevochten in de Liverpoolstraat een onderzoek in. Ter plaatse bleek er een vechtpartij te zijn geweest tussen twee mannen. De agenten probeerden de boel te sussen, maar een van de twee mannen, 26-jarige Haarlemmer, bleef agressief. Hij schopte hard tegen de politieauto, waardoor er een deuk ontstond.

Ook duwde hij de man waar hij ruzie mee had, een 45-jarige Haarlemmer, waardoor deze op de grond viel. De agenten hielden de man aan, maar deze verzette zich hevig, waardoor de agenten pepperspray moesten gebruiken.

Vanuit de Liverpoolstraat kwam een andere, derde man aangerend, die de 26-jarige Haarlemmer te hulp kwam. Deze 19-jarige Haarlemmer nam een gevechtshouding aan en gaf aan met de agenten te willen vechten. Ook deze man werd aangehouden. Beiden zijn naar een politiebureau overgebracht en ingesloten voor verhoor.

Aangezien het even onrustig bleef in de straat, werden met hulp van de aanwezigheid van een politiehond de diverse partijen gescheiden. De hond heeft niet gebeten.

 1. Boze Vader
  11 augustus 2010 op 11:51 | #1

  Mag ik de veroorzakers van dit incident bedanken voor het wakker maken en houden van onze kids :(! Ik heb ze dus de hele nacht niet meer stil gekregen….. Voortaan ff nadenken voordat je de halve buurt op stelten zet!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. voor boze vader
  11 augustus 2010 op 14:21 | #2

  als je rust wil wat doe je in een volksbuurt ga dan maar naar een vrij staande huis (villa)

  en waar was je dan .. als je rust wil moet je der ook wat voor doen .. nee maar een man op internet geen man op straat

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Alex
  11 augustus 2010 op 16:53 | #3

  Tja, als je in Schalkwijk gaat wonen dan vraag je er ook een beetje om ;-)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. ..
  11 augustus 2010 op 18:51 | #4

  alsof je een ruzie in de hand heb of je dat van te voren vastlegt..
  Zo we gaan morgen ff lekker een potje vechten in die straat om zo laat in de nacht..
  Lekker de buurt ff wakker houden..
  SURE..
  Shit happends denk ik dan..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Diemux
  11 augustus 2010 op 19:11 | #5

  Uiteraard is de reactie van Boze Vader wat overdreven, dingen zoals als dit kunnen overal en altijd gebeuren.

  De reactie van “voor boze vader” slaat natuurlijk nergens op, eveneens als de reactie van Alex.

  .. , tja, hij heeft gelijk ;)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. hoi!!!
  12 augustus 2010 op 08:46 | #6

  @voor boze vader
  Wat kon boze vader doen dan ?? Als agenten al pepperspray nodig hadden

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. huphup
  12 augustus 2010 op 13:36 | #7

  Schalkwijk… Tja.
  Mannen en teveel aan testosteron..tja..

  @boze vader: sterkte met uitleggen aan je kids dat vechten etc. niet mag.

  Toch gebeurt er in andere wijken ook genoeg. Dat moet gezegd worden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. baas boven baas
  12 augustus 2010 op 15:46 | #8

  het gaat er trouwens nu niet eens meer om wat boze vader had kunnen doen (gebruik je eigen verstand, genoeg te doen), maar om wat hij heeft gedaan, hij had ze reactie ook persoonlijk aan die mensen kunnen richten

  maar niet eens dat, gaat ie wel heel dapper een sarcastische bericht uit hoogmoed op internet plaatsen, heb je daarmee je doel bereikt, ik dacht het niet want de mensen die hij moet bereiken bereikt hij niet. (misschien gebeurt het morgen weer, spreekt meneer weer de verkeerde mensen op internet aan)

  misschien moet meneer zelf ff beter denken voordat hij kinderen laat opgroeien in schalkwijk, ofniet zeiken, als meneer zelf beter en harder had gewerkt woonde meneer in een rustige welvarend buurt, met minder overlast, maar het is altijd wijzen met de vinger.

  je wilt niet veel huur betalen maar wel wonen in de beste wijk van de wereld.

  en ook hoe het bericht overkwam op mij, alsof mensen kiezen om te vechten

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. Diemux
  12 augustus 2010 op 22:21 | #9

  baas boven baas :
  het gaat er trouwens nu niet eens meer om wat boze vader had kunnen doen (gebruik je eigen verstand, genoeg te doen), maar om wat hij heeft gedaan, hij had ze reactie ook persoonlijk aan die mensen kunnen richten
  maar niet eens dat, gaat ie wel heel dapper een sarcastische bericht uit hoogmoed op internet plaatsen, heb je daarmee je doel bereikt, ik dacht het niet want de mensen die hij moet bereiken bereikt hij niet. (misschien gebeurt het morgen weer, spreekt meneer weer de verkeerde mensen op internet aan)
  misschien moet meneer zelf ff beter denken voordat hij kinderen laat opgroeien in schalkwijk, ofniet zeiken, als meneer zelf beter en harder had gewerkt woonde meneer in een rustige welvarend buurt, met minder overlast, maar het is altijd wijzen met de vinger.
  je wilt niet veel huur betalen maar wel wonen in de beste wijk van de wereld.
  en ook hoe het bericht overkwam op mij, alsof mensen kiezen om te vechten

  Ooit van punctuatie gehoord, hoofdletters? Blijkbaar heb jij altijd gewerkt want op school heb je niet gezeten.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.