Getuigenoproep na mishandeling op de Rijksstraatweg

Geschreven door de Redactie op dinsdag 3 augustus 2010

Haarlem – De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een mishandeling/bedreiging op de Rijksstraatweg. Tussen vrijdagavond 30 juli 23.45 uur en zaterdag 31 juli 00.15 uur vond er een incident plaats op de Rijksstraatweg ter hoogte van het Marsmanplein. Drie jongens werden, zonder enige aanleiding, geschopt en geslagen door twee personen op een scooter.

Een van de twee toonde de slachtoffers een op een vuurwapen lijkend voorwerp. Vanaf verschillende balkons van de flat aan het Marsmanplein werd geroepen richting de verdachten. Deze zijn er uiteindelijk op hun scooter via het fietspad in de verkeerde rijrichting vandoor gegaan.

De politie wil de twee personen op de scooter graag aanhouden. Zij roept met name die mensen op, die vanaf hun balkon hebben geroepen en/of het incident hebben gezien, zich te melden. Zij hebben mogelijk belangrijke informatie die de politie kan helpen in het onderzoek naar de mishandeling.

Geen reacties mogelijk.