Autodieven door snel handelen aangehouden in Haarlem noord

Geschreven door de Redactie op dinsdag 3 augustus 2010

Haarlem – Politiemensen stelden direct een onderzoek in na de melding dat er bij een supermarkt aan de Planetenlaan een auto was gestolen. De tas van de eigenaresse van de auto, met daarin onder meer de autosleutels, was in de supermarkt weggenomen. De dieven waren er vervolgens met de auto vandoor gegaan.

Vlak daarna kwam de melding dat er een persoon met een bedekt gezicht in de Marsstraat gepind had. De gestolen auto werd korte tijd later in de omgeving aangetroffen. Een 37-jarige man en een 23-jarige vrouw, beiden Haarlemmers, zijn aangehouden voor de diefstal van de tas, auto en het pinnen. Zij zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.

  1. Toos Kruijer
    14 augustus 2010 op 14:54 | #1

    Schandalig dat mij dat overkomen is je schrikt je rot eerst je tas weg kon zelfs mijn boodschappen niet betalen toen ook mijn gloednieuwe auto nog gepikt en wat daar dan weer mee gebeuren gaat Ik heb doodangsten uitgestaan pasjes weg ,dader heeft 3 x gepind toen is de pas geblokkeerd vanwege foutieve pincode,En dus rekening geblokkeerd ikzelf kan niet eens aan mijn geld komen!!!!Uiteindelijk is de auto gelukkig in goede staat teruggevonden met de papieren en mijn potemonnee kon ik ook later op het buro ophalen ja zelfs dankzij de politie met mijn geld erin alleen mijn kleine spullen uit de auto ben ik kwijt zonnebril koetjes van mijn spiegel(kado van mijn dochter)CD s en meer kleine spullen die voor mij zeer waardevol waren alsmede het boodschappenkarretje uit de achterbak wat hebben die rotdieven daaraan waar laten ze het weggegooid?!Dat ze zonodig drugs willen gebruiken is hun keus maar moeten wij daar weer de dupe van worden schandalig!!Dankzij oplettende getuigen en snel optreden van de politie zijn ze snel in hun kraag gegrepen maar dan??wat voor straf krijgen ze /Laat ze een werkstraf krijgen voor heel lang ik moet ook werken voor mijn geld…………….. Woedende T KR

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.