Botsing tussen motoren en bus na asociaal weggedrag door motorrijders

Geschreven door de Redactie op zondag 8 augustus 2010

Haarlem – Zondagmiddag rond 18:00 uur ontstond op de Korte Verspronckweg onenigheid tussen een 55-jarige Haarlemse buschauffeur en een groep motorrijders. Aanleiding lag in een botsing van de bus met een van de motoren. De buschauffeur verklaarde dat hij zowel links als rechts werd ingehaald door de motorrijders en hiervan schrok en zowel naar rechts als later naar links uitweek.

Een 25-jarige motorrijder uit Zaandam remde vervolgens voor hem zonder duidelijke reden, waarna de bus achterop hem botste. Hierdoor kwam de motor op het wegdek terecht. De bestuurder raakte niet gewond.

Getuigen verklaarden dat de motorrijders vlak voor de aanrijding asociaal weggedrag hadden vertoond en onder meer via het fietspad hadden ingehaald. De politie onderzoekt de aanrijding.

 1. R
  10 augustus 2010 op 14:05 | #1

  Net goed voor ze, het wordt eens tijd dat die stakkers op die motoren zich ook eens aan de regels gaan houden. Als het mijn bus was, was ik gewoon vol over hem heen gereden, wie niet wil luisteren tijdens zijn rij-examen, moet maar voelen dan…….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. T
  11 augustus 2010 op 04:25 | #2

  Jij bent dan weer zo’n held die het niet in zn gezicht durft te zeggen, moraalridder dat je bent.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. R
  26 augustus 2010 op 20:04 | #3

  Waarom zou ik ze dat moeten zeggen dan, ze weten donders goed waar ze mee bezig zijn.
  En jawel hoor flik het bij mij en ik stap rustig uit hoor, je bent echt niet stoerder,gevaarlijker of wat dan ook dan een ander……het feit dat ze dat wel denken zegt al genoeg….
  Dus nogmaals hou je gewoon aan de regels, en er is niks aan de hand….
  Ook al staat er Hells-Angels op je rug, je bent en blijft een mens van vlees en bloed..
  aan ieder ander gelijk dus…..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.