Auto valt na ongeval enkele meters naar beneden voor Ikea Haarlem

Geschreven door Michel van Bergen op vrijdag 20 augustus 2010

Haarlem – Bij een ongeval op de Camera Obscuraweg in de Waarderpolder is vrijdag een persoon gewond geraakt. Een man reed rond 18:00 uur op het viaduct over de A200 toen het ter hoogte van de Ikea behoorlijk fout ging. Het slachtoffer raakte door nog onbekende reden in een slip, botste vol tegen een auto en raakte van de weg en viel enkele meters naar beneden.

De auto kwam vlak naast de sloot tot stilstand. Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd om assistentie te verlenen. Brandweerlieden hebben de wagen met een lijn gezekerd waarna de deur van de auto werd open gemaakt. Het slachtoffer kon vervolgens zelfstandig omhoog klimmen waarna hij werd gecontroleerd door ambulancebroeders.

Het slachtoffer is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere auto raakten bij het ongeval niet gewond, wel liep hun auto aanzienlijke schade door het ongeval op. Een berger heeft later op de avond de voertuigen opgehaald.

Fotografie: Michel van Bergen & Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.