Mannen aangehouden voor diefstal isolatiemateriaal en specie

Geschreven door de Redactie op woensdag 28 juli 2010

Haarlem – Een alerte getuige meldde woensdagavond rond 23.30 uur dat twee mannen materiaal van een bouwterrein aan de Tappersweg wegnamen en in een witte bestelbus legden. Toen de mannen een politieauto aan zagen komen zijn ze met de auto weggereden. Agenten zijn op zoek gegaan naar de auto en zagen deze na enig zoeken in een straatje staan.

De mannen waren er vandoor gegaan. Er is met een politiehond naar de verdachten gezocht. Ze hadden zich verstopt in dichte bosschages maar werden uiteindelijk gevonden. Het bleken twee Haarlemmers van 27 en 28 jaar. Ze hadden wat isolatiemateriaal en specie gestolen.

De mannen zijn naar het bureau gebracht en ingesloten. De politie onderzoekt of de mannen vaker diefstallen hebben gepleegd. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geen reacties mogelijk.