Dronken man rijdt door na botsing met auto tegen verkeerszuil

Geschreven door de Redactie op dinsdag 13 juli 2010

Haarlem – De politie kreeg rond 23:10 uur van een getuige de melding dat een personenauto op de Kleverlaan nabij de spoorweg-overgang van Bloemendaal tegen een verkeerszuil was aangereden. Hierbij was de auto aan de voorkant flink beschadigd; de kenteken- plaat lag op straat. Na de aanrijding reed de bestuurder vervolgens door het rode licht heen en ging de Randweg op.

Na kort onderzoek werd de auto door de politie aangetroffen op de Zijlweg. De bestuurder, een 32-jarige Pool, werd door de politie aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol en voor het verlaten van de ongevalslocatie.

De man weigerde op het politiebureau mee te werken aan een ademanalysetest en ontkende dat hij had gereden. Tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

 1. Piet
  14 juli 2010 op 23:36 | #1

  Proces verbaal???

  Wat dacht je van rijbewijs kwijt !!! nu was het een paaltje…straks een….!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Missa
  15 juli 2010 op 01:30 | #2

  Idd….dat soort idioten hoort niet op de weg.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.