Bejaarde man schept brommer bij het afslaan

Geschreven door Michel van Bergen op vrijdag 30 juli 2010

Haarlem – Een bejaarde man reed vrijdagmiddag op de Planetenlaan in Haarlem noord. De man wilde rond half vier afslaan naar de Mr Jan Gerritzlaan toen hij een jongen op brommer over het hoofd zag. De jongen kwam met een harde klap op de grond terecht en kwam tegen een verkeerspaaltje tot stilstand.

Ambulancebroeders ontfermde zich over de jongen en na de eerste spoedeisende hulp is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De bejaarde man was erg geschrokken. De verzekeringspapieren werden samen met de politie en toegesnelde familieleden van de gevallen jongen ingevuld waarna de man zijn weg stapvoets vervolgde.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.