Automobilist rijdt door na harde aanrijding Schoterweg

Geschreven door Michel van Bergen op zondag 11 juli 2010

Haarlem – Een bizar ongeval heeft zich zondagavond op de Schoterweg in Haarlem noord voortgedaan. Een automobilist stond rond half twaalf te wachten om linksaf de Dr Leijdsstraat in te rijden toen er met een harde vaart een andere auto van achteren op inklapte. De stilstaande auto schoot enkele meters naar voren.

De achteropkomende automobilist vertelde dat hij zijn auto even in een zijstraat zou parkeren toen hij er tot de stomme verbazing van getuigen vandoor ging en zich verder niet meer over het slachtoffer bekommerde.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om de gewonde bestuurster van de voorste auto te verzorgen. De vrouw werd uit haar auto geholpen en onderzocht in de ambulance. Wonder boven wonder hield de vrouw aan het ongeval geen lichamelijk letsel over en kon later zelfstandig uit de ambulance stappen. Getuigen die het ongeval zagen gebeuren reageerden geschokt op het voorval en moest de auto veels te hard hebben gereden. Nadat de politie de gegevens had genoteerd heeft een berger het voertuig later op de avond afgevoerd.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Missa
  12 juli 2010 op 02:49 | #1

  Wat een idioot, vast niet verzekerd of iets anders op zijn kerfstok om er zo vandoor te gaan…ik blijf me verbazen over mn landgenoten.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Peter
  12 juli 2010 op 06:20 | #2

  De hele laffe doorrijder zal beslist gevonden en laten we hopen een gedegen gepaste straf voor hem. Het doorrijden maakt voor een slachtoffer nog erger dan het al is. Zelf heb ik het ook meegemaakt waarbij ik gewond ben geraakt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. hoi!!!
  12 juli 2010 op 10:50 | #3

  Zijn auto in een zijstraat parkeren haha wat een grap dan zeg e toch gewoon laat maar staan die andere auto staat tog ook al hier?! Ik ozu zo’n persoon dan gewoon uit zijn auto trekken want blijkbaar is die wel gestopt!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. A.s.
  12 juli 2010 op 23:35 | #4

  hij zul vast te veel drank op gehat hebben anders stop je wel neem ik aan

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.