Sigarettenaansteker in auto zorgt voor autobrand langs het Spaarne

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 25 juni 2010

Haarlem – In de meeste gevallen zorgt een sigarettenaansteker in een auto ervoor dat een sigaret gaat branden. Dat het zo af en toe ook wel eens iets anders in de brand zet bleek afgelopen vrijdagmiddag. Door een nog onbekende oorzaak vatte de binnenkant van de auto vlam en stond in korte tijd een groot gedeelte van de auto in de brand.

De eigenaar van de auto heeft direct een poging gedaan om de brand met een brandblusser van een in de buurt gelegen winkel te blussen. De gealarmeerde brandweer het het werk afgemaakt, en een controle uitgevoerd of het vuur overal gedooft was in de auto.

De auto is later op de middag door een bergingsauto weggesleept. De bestuurder van de auto heeft zijn weg met een taxi vervolgt.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.