Politiehond ingezet om Haarlemmer op gestolen motorfiets te vinden

Geschreven door de Redactie op vrijdag 11 juni 2010

Haarlem – De politie zag rond 16:25 uur in de Bernadottelaan een motorrijder zonder helm rijden op een motorfiets zonder kenteken. De politie ging achter de motorrijder aan en zag dat de man de motorfiets achterliet en wegrende voor de politie. Door de politie werd met behulp van een van de politiehonden een zoektocht naar de verdachte ingesteld.

De man, een 18-jarige Haarlemmer, werd opgespoord in een achtertuin van een woning aan de Spoelderstraat. De Haarlemmer werd aangehouden op verdenking van heling en overgebracht naar het politiebureau. De motor werd door de politie meegenomen en deze bleek van diefstal afkomstig.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de motorfiets en de Haarlemmer is ingesloten.

Geen reacties mogelijk.