Politie zoekt getuigen van aanrijding tussen bromfiets en personenauto

Geschreven door de Redactie op vrijdag 11 juni 2010

Haarlem – De politie trof rond 15:45 uur een 29-jarige Heemstedenaar gewond aan op het fietspad van de Rijksstraatweg, nabij de kruising met de Planetenlaan. De man bleek even daarvoor te zijn gevallen met zijn bromfiets òf te zijn aangereden door een rechts afslaande personenauto.

Een getuige verklaarde dat de man op zijn bromfiets rechtdoor reed over de Rijksstraatweg, in de richting van het centrum en dat hij vermoedelijk was aangereden door een grote zwarte personenauto. Deze auto reed in dezelfde richting als de bromfietser, maar de auto sloeg af naar de Planetenlaan. Hierbij kwam de bromfietser ten val. Na deze vermoedelijke aanrijding reed de bestuurder van de auto door.

De politie wil graag mensen spreken die getuige zijn geweest van de aanrijding en die misschien meer kunnen vertellen over de toedracht van de aanrijding of iets kunnen vertellen over zwarte personenauto. Getuigen worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem-Noord via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.