Drie personen aangehouden na vechtpartij en bedreiging op Stationsplein

Geschreven door de Redactie op vrijdag 4 juni 2010

Haarlem – De politie kreeg vrijdagavond een melding van een vechtpartij op het Stationsplein. Hierbij zou door een jongen met een mes gedreigd zijn. De agenten zagen en hoorden een grote groep meiden schreeuwen en rennen. Meerdere van hen verwezen naar een jongen die met een mes gedreigd zou hebben tegenover een 18-jarige Haarlemmer.

Deze had er wat van gezegd toen de jongen rotopmerkingen naar een paar meiden had gemaakt.

De politie hield de verdachte, een eveneens 18-jarige Haarlemmer, op de Kruisweg aan. Twee Haarlemse meiden van 16 en 18 jaar die de verdachte wilde ontzetten, werden ook aangehouden.

De 16-jarige verdachte krabte een agent. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt voor mishandeling. Zij werd zaterdag in de loop van de middag weer in vrijheid gesteld. De 18-jarige die aangehouden was voor ambtsbelemmering is vrijdagavond na verhoor
weer weggestuurd. De 18-jarige Haarlemmer zat zondagmorgen nog vast.

  1. Janneke
    7 juni 2010 op 19:43 | #1

    DIT BERICHT KLOPT NIET!! de 18-jarige jongen die bedreigt werd heeft 2 meisjes geslagen en die jongen met het mes een kopstoot gegeven en geslagen. Ook heeft de 16-jarige verdachte geen agent gekrabt, dat kan ik weten omdat ik er zelf bij was. en De andere verdachte die aangehouden werd was geen meisje van 18 maar een jongen van 18. dus dit hele artikel is bullshit.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.