18-Jarige Haarlemmer flink mishandelt door onbekend duo op bromfiets

Geschreven door de Redactie op zondag 6 juni 2010

Haarlem – In de nacht van zaterdag op zondag is een 18-jarige Haarlemmer op de Rijksstraatweg behoorlijk mishandeld door twee voor hem onbekende mannen. De Haarlemmer fietste omstreeks 03:45 uur met een kennis over de Rijksstraatweg toen hij een snorfietser hoorde aankomen. De bestuurder van de bromfiets toeterde naar de twee fietsers.

De Haarlemmer ging opzij maar werd vrijwel direct van zijn fiets afgetrapt door de bestuurder van de snorfiets. De bijrijder sloeg de Haarlemmer ook. De jongen en de kennis wisten uiteindelijk te vluchten met achterlating van hun fietsen. Toen zij later met de politie terug reden naar de fietsen bleken deze vernield te zijn.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Getuigen die informatie hebben die kan leiden tot het oplossen van deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem-Noord.

Geen reacties mogelijk.