BETEX team vindt man achter zolderluik, verstopt onder een deken

Geschreven door de Redactie op dinsdag 8 juni 2010

Haarlem – Politiemensen van het BETEX-team hebben een 36-jarige Haarlemmer aangehouden die gezocht werd omdat hij twee vonnissen had openstaan: gevangenisstraffen van resp. 14 en 30 dagen èn omdat hij nog twee boetes voor een bedrag van meer dan €1.000,- moest betalen. Het BETEX-team had het vermoeden dat de man op een woonadres in Haarlem verbleef.

Het team stelde dinsdagavond rond 21:00 uur daar een onderzoek in. Na wat zoeken werd de man aangetroffen achter een van de zolderluiken, verstopt onder een deken. De politie heeft de man meegenomen en hij zal zijn gevangenisstraffen van 44 dagen moeten uitzitten. Ook zal hij zijn boetes moeten betalen.

Politie Kennemerland heeft een team van vier politiemensen samengesteld dat zich vanaf 1 september 2009 bezighoudt met het innen van openstaande bekeuringen in de regio Kennemerland. Het team rechercheert op de wanbetalers in de regio èn op mensen die nog een gevangenisstraf moeten uitzitten. De politiemensen van dit gaan persoonsgericht te werk.

Geen reacties mogelijk.