Slapende dronken man niet wakker te krijgen in auto met draaiende motor

Geschreven door de Redactie op donderdag 6 mei 2010

Haarlem – De politie kreeg donderdagmorgen omstreeks 05:00 uur een melding dat in de Olmenstraat een man in een auto lag te slapen en niet wakker te krijgen was. De agenten troffen een 29-jarige Haarlemmer slapend aan in een auto waarvan de motor nog draaide. De agenten hebben de sleutel uit het contact gehaald en de Haarlemmer wakker gemaakt.

Een blaastest gaf aan dat de man teveel gedronken had. Hij bleek daarbij een beginnend bestuurder te zijn.

De politie heeft hem een rijverbod van vier uren gegeven en er wordt proces-verbaal opgemaakt. Daarbij moet hij meewerken aan een educatieve maatregel die hij zelf moet betalen en die hem ook vrije dagen kost.

Geen reacties mogelijk.