Politie haalt dronken automobilist van de weg na gevaarlijke rit

Geschreven door de Redactie op zaterdag 1 mei 2010

Haarlem – Een weggebruiker meldde rond 20:40 uur bij de politie dat hij achter een auto aanzat, die zeer gevaarlijk door Schalkwijk reed. Toen de politie aankwam, bleek dat de man het Scharreveld was opgereden. Al snel bleek dat hij ernstig onder invloed van alcohol verkeerde: hij had bloeddoorlopen ogen, sprak met dubbele tong en hij kon niet goed meer op zijn benen staan.

De drankrijder, een 49-jarige Haarlemmer werd aangehouden en bleek op het politiebureau -door zijn overmatig drankgebruik- niet in staat om een goede blaastest af te leggen, waarna een bloedproef bij hem werd afgenomen. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

  1. Bavo
    3 mei 2010 op 10:09 | #1

    Bravo, haal maar van de weg deze alcomobilisten. Iedereen moet veilig op straat kunnen fietsen en lopen ook midden in de nacht. Dus politie en beller heel hartelijk dank. Voor het besturen onder invloed is geen legitiem excuus mogelijk. Gewoon lekker op een andere manier naar huis maar niet gaan rijden!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.