21-jarige Haarlemmer aangehouden voor belediging van agenten

Geschreven door de Redactie op zondag 2 mei 2010

Haarlem – Een viertal jongens die overlast veroorzaakten op het Verwulft, werd rond 03:55 uur door de politie aangesproken op hun luidruchtig gedrag. Een van hen, een 21-jarige Haarlemmer, schold de politie meerdere malen uit en werd vervolgens aangehouden en meegenomen naar het hoofdbureau. Hier werd hij voorgeleid voor de hulpofficier van justitie.

Rond 05:00 werd hij met een bekeuring op zak heengezonden.

 1. Missa
  3 mei 2010 op 17:09 | #1

  Hm…voortaan zal ik de agent die ik aan de telefoon krijg helemaal verrot schelden als ik weer een keertje bel i.v.m. geluidsoverlast van mijn buren. Zijn nooit komen opdagen die gasten terwijl ze dat wèl zouden doen. Heb echt geen goed woord meer over voor de politie…Die denken maar aan 1 ding, zoveel mogelijk bekeuringen uitdelen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Hangkous
  3 mei 2010 op 22:20 | #2

  Zelf ben ik door drie auto’s klemgereden en bedeigd, in de Haarlemmermeer, door 5 mannen.
  Hiervan heb ik aangifte gedaan op het politiebureau aan de Kruisweg.
  Helaas had de dienstdoende agent geen zin om een proces-verbaal op te maken. Ik moest het maar vergeten en ik kon gaan.
  Als ik nu lees dat een agent beledigd wordt (wat niet goed te praten is natuurlijk) en een proces-verbaal wordt opgemaakt tegen die jongeman dan denk ik er zit niet wat goed. Ben ik minder dan de agent of is hij nou zoveel meer als politie ambtenaar?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.