Drie Polen aangehouden voor stelen van bouwmateriaal

Geschreven door de Redactie op donderdag 20 mei 2010

Haarlem – Een oplettende getuige meldde donderdagavond rond 23:30 uur dat twee mannen een bouwterrein aan de Delistraat waren opgelopen en mogelijk materiaal wilden stelen. Een derde man zat in een bestelbus. Agenten zijn naar het terrein gegaan en hebben de man in de bus aangehouden. Op het terrein zagen ze de twee andere mannen wegrennen.

Eén van de mannen werd door agenten gegrepen, de ander door de politiehond. Het bleken drie Polen van 18, 27 en 27 jaar. In de bus stond een trilplaat die waarschijnlijk afkomstig is van diefstal. Ook lag er het nodige aan inbrekersgereedschap. Alles is in beslag genomen. Op het terrein stond een trilplaat waarmee de mannen hadden gesleept. Waarschijnlijk wilden ze die meenemen. Ook vonden de agenten een tas met inbrekergereedschap. Ook die is in beslag genomen.

De mannen zijn meegenomen naar het bureau en ingesloten. De politie onderzoekt of ze meer diefstallen hebben gepleegd.

Geen reacties mogelijk.