Automobilist rijdt op fietser af en verlaat plaats van ongeval

Geschreven door de Redactie op zaterdag 1 mei 2010

Haarlem – Een 17-jarige Haarlemmer is rond 08:50 uur in de P.C. Boutensstraat van zijn fiets gereden door een onbekend gebleven bestuurder van een zilverkleurige auto. De Haarlemmer kwam hierbij ten val en liep diverse schaafwonden, nekklachten en een lichte hersenschudding op.

De Haarlemmer fietste rond 08:50 uur over de P.C. Boutensstraat, toen er vanuit de Du Perronstraat een auto op de verkeerde weghelft ging rijden en op de Haarlemmer af reed. De fietser probeerde de auto te ontwijken, maar kon niet voorkomen dat de linkerkant van de auto zijn fiets raakte, waarna de Haarlemmer ten val kwam. Nadat hij op de grond was gevallen, bleek de Haarlemmer even buiten bewustzijn te zijn geweest. Toen de Haarlemmer weer bijkwam, was de zilverkleurige auto verdwenen.

Iedereen die meer weet over deze aanrijding, wordt vriendelijk verzocht te bellen met de politie van basisteam Haarlem-Noord, via 0900-8844. Anoniem iets melden kan ook; via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Geen reacties mogelijk.