Auto gaat voor de derde maal in vlammen op aan de Leonard Springerlaan

Geschreven door de Redactie op maandag 24 mei 2010

Haarlem – Zondagnacht meldde een alerte getuige dat op de Leonard Springerlaan een auto in brand stond. De man had rond 03:45 uur drie knallen gehoord en hoorde een auto snel wegrijden. Hij zag een vuurgloed en heeft de politie gebeld. De brandweer heeft de brand geblust. Eerder dit jaar ging al twee keer eerder de auto van dezelfde eigenaar in vlammen op.

De politie vermoedt brandstichting en stelt een onderzoek in naar de dader(s). Mogelijke andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie, tel. 0900-8844.

 1. jandevries
  24 mei 2010 op 19:44 | #1

  Laat ze met hun poten van auto,s afblijven.
  Poten afhakken en oprotten, geduld is nu op.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Sammy
  25 mei 2010 op 02:45 | #2

  Van mij mogen ze die hufters levenslang geven. blijf met je poten van af. waarom doe je zoiets? antwoord is duidelijk. je bent niet goed in je hoofd en zeker je komt heel veel te kort in je leven. wees een mens en wees een man. ik hoop dat je de schade 100 x tripel terug krijgt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.