Winkeldieven aangehouden na verschillende diefstallen uit winkels

Geschreven door de Redactie op maandag 12 april 2010

Haarlem – De politie heeft maandag drie personen aangehouden na diefstal van goederen uit verschillende winkels. Personeel van een warenhuis in de Grote Houtstraat betrapte rond 16:20 uur een man op diefstal van kleding uit de winkel. De man ging er vandoor en wist lopend te ontsnappen. Agenten hebben naar de verdachte gezocht en vonden hem enige tijd later op de Oranjekade.

De man is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij bleek een 45-jarige man uit Amstelveen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Personeel van een winkel in de Generaal Cronjéstraat betrapte rond 18:00 uur een man op de diefstal van een telefoon uit de winkel. De man is aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij bleek een 34-jarige Hoofddorper die in het bezit was van een tang en sleutels voor het openen van vitrines. Hij is meegenomen naar het bureau. De politie onderzoekt of de man meer diefstallen heeft gepleegd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Personeel van een winkel in de Grote Houtstraat betrapte rond 18:00 uur een man op de diefstal van een kleding uit de winkel. De man is aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij bleek een 34-jarige Hoofddorper Hij is meegenomen naar het bureau. Daar bekende hij de diefstal. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

  1. Piet
    13 april 2010 op 15:30 | #1

    Na proces-verbaal mogen ze allemaal zo weer gaan.
    Hou ze is een keertje een paar dagen in de cel dan leren ze er misschien iets van.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.