Vluchtende automobilist niet meer terug gevonden bij alcoholcontrole

Geschreven door de Redactie op zaterdag 3 april 2010

Haarlem – Op de Schipholweg werd een alcoholcontrole gehouden. Deze begon op vrijdagavond 2 april om 20:00 en ging door tot 03:00 uur. Bijna 650 bestuurders moesten blazen. Elf bestuurders kregen een rijverbod en een proces-verbaal omdat zij teveel hadden gedronken. Een automobilist ging er vandoor en kon niet meer achterhaald worden.

De politie hield een man aan die probeerde te voorkomen dat zijn partner, die teveel had gedronken, werd aangehouden. Hij moest mee naar het politiebureau en kreeg daar proces-verbaal.

Ook hielden politieagenten op de Turfmarkt een alcoholcontrole. Deze duurde tot 04:00 uur en hier moesten ruim 500 bestuurders blazen. Veertien automobilisten hadden teveel gedronken en kregen een bekeuring, van drie overtreders werd het rijbewijs ingevorderd.

Geen reacties mogelijk.