Jongen met gestolen fiets aangehouden door politieagenten op Grote Markt

Geschreven door de Redactie op vrijdag 23 april 2010

Haarlem – Tijdens surveillance op de kermis op de Grote Markt zagen politieagenten vrijdagavond omstreeks 19.40 uur een jongeman staan met een redelijk nieuwe damesfiets waarvan het slot en de jasbeschermers ontbraken. De jongeman, een 21-jarige Haarlemmer, vertelde de politie dat hij de fiets gevonden had. Bij nadere controle van de fiets bleek het framenummer te zijn weggeslepen.

De 21-jarige is vervolgens aangehouden voor heling van de fiets. De fiets, van het merk Giant, is in beslag genomen. De politie is op zoek naar de eigenaresse, er is nog geen aangifte gedaan van diefstal van de fiets.

De verdachte is in de loop van de avond na verhoor weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

Geen reacties mogelijk.