Dure Porsche flink beschadigd na brand in auto op Leidsevaart

Geschreven door Rein van Lierop op vrijdag 23 april 2010

Haarlem – Een Porsche Cayenne S is vrijdagmiddag flink beschadigd geraakt nadat er in de wagen brand was ontstaan. Omstreeks kwart voor één reed de bestuurster van de auto over de Leidsevaart toen zij de brand opmerkte. De vrouw zette de wagen direct aan de kant van de weg ter hoogte van de Adriaan de Jongestraat en alarmeerde de brandweer.

Medewerkers van het nabijgelegen autobedrijf Kwik-Fit probeerden het vuur te blussen met een poederblusser. De brandweer kwam snel ter plaatse waarna de brand met een straal hogedruk werd bestreden. Met een warmtebeeldcamera is gecontroleerd of het vuur daadwerkelijk gedoofd was.

De brand trok veel bekijks van pauzerende leerlingen van het Eerste Christelijk Lyceum. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting.

Fotografie: Rein van Lierop

Geen reacties mogelijk.