Bromfietsdieven vluchten na poging tot stelen van bromfiets in Velserbroek

Geschreven door de Redactie op woensdag 21 april 2010

Haarlem – Woensdagavond werd rond 18:30 uur gemeld dat twee jongens op de Galle Promenade in Velserbroek bezig waren geweest met het stelen van een bromfiets. Agenten hebben gezocht naar de verdachten en zagen op de Vlietweg twee jongens lopen die aan het opgegeven signalement voldeden. Het duo ging er bij het zien van de agenten hardlopend vandoor.

Na een achtervolging met de auto en te voet konden de verdachten op de Rijksstraatweg in Haarlem Noord worden aangehouden. Het bleken twee 16-jarige Haarlemmers. Ze zijn meegenomen naar het bureau en ingesloten. Hun ouders zijn in kennis gesteld.

De verdachten hadden bij hun vlucht een rugzak laten vallen met daarin wat inbrekersgereedschap. Dit is in beslag genomen. De politie onderzoekt wat de verdachten op hun kerfstok hebben.

  1. Olga
    24 april 2010 op 20:28 | #1

    Het lijkt alsof hij z’n boevenpak alvast heeft aangetrokken.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.