Twaalf auto’s aan Verspronckweg vernield door twee jonge mannen

Geschreven door de Redactie op dinsdag 2 maart 2010

Haarlem – De politie kreeg dinsdagavond omstreeks 22:30 uur een melding dat twee jongens op de Verspronckweg auto’s aan het vernielen waren. Het tweetal zou daarna richting de Kleverlaan lopen. De twee knapen werden niet meer aangetroffen. Wel troffen de agenten zeker 12 vernielde auto’s aan. De politiemensen hebben een buurtonderzoek ingesteld.

Dit leverde het volgende signalement op: twee jonge mannen, één van hen had gemillimeterd haar, de ander was kaal en beiden droegen donkere kleding.

De politie verzoekt getuigen die nog geen contact hebben gehad met de agenten om dit alsnog te doen. Ook mensen wiens auto vernield is en waarvan zij nog geen aangifte hebben gedaan, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem-Noord via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.