Man met vuurwapen beroofd van motorfiets na aanbieding op Marktplaats

Geschreven door de Redactie op woensdag 31 maart 2010

Haarlem – Een Haarlemmer is woensdagmiddag tussen 16:00 en 16:30 uur in de Vincent van Goghlaan beroofd van zijn motorfiets. De man had de motor te koop aangeboden op Marktplaats. Er waren twee mannen naar de motor wezen kijken en woendagmiddag was één van die mannen met een andere man naar de garagebox van de Haarlemmer teruggekomen om de motor te kopen.

De twee verdachten bedreigden de Haarlemmer met een vuurwapen en gingen er met de motor vandoor. Het gaat om een Yamaha YZF-R1. De politie stelt een onderzoek in naar de verdachten. De verdachten waren een ongeveer 20-jarige, kleine Noord-Afrikaan met een pokdalig gezicht en een kleine negroïde man met een lijnbaardje. De man die eerder al was wezen kijken was een lange, negroïde man met een lijnbaardje.

Mogelijke getuigen van het voorval of mensen die aaan de hand van het signalement meer informatie kunnen verschaffen over deze daders, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, tel. 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.