Haarlemmers aangehouden voor mishandelingen

Geschreven door de Redactie op dinsdag 30 maart 2010

Haarlem – De politie heeft dinsdagavond twee personen aangehouden. In een woning in Schalkwijk werd een 23-jarige Haarlemmer aangehouden voor mishandeling van zijn vriendin. Buren hadden naar aanleiding van geschreeuw de politie gealarmeerd. De vrouw vertelde te zijn mishandeld en wilde aangifte doen. De verdachte is meegenomen naar het en ingesloten.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.

Elders in Haarlem is een 35-jarige vrouw uit Haarlem aangehouden omdat de vrouw haar schoonzus heeft mishandeld. Zij had haar aan haar haren getrokken, geslagen en gekrabd. Het slachtoffer is hierbij licht gewond geraakt. De verdachte is meegenomen naar het bureau. Daar is proces-verbaal openmaakt tegen haar.

Geen reacties mogelijk.