Bromfietser ernstig gewond na aanrijding met auto

Geschreven door Michel van Bergen op dinsdag 23 maart 2010

Haarlem – Een 55 jarige man is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Bernadottelaan in Haarlem (Schalkwijk). De man reed op zijn bromfiets toen een automobilist die wilde afslaan naar het tankstation hem over het hoofd zag. De man kwam hard op het asfalt terecht.

Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om de man te verzorgen. het slachtoffer is met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. anton van dijk
  24 maart 2010 op 19:33 | #1

  oeps brommertje niet gezien ( de auto is altijd fout al komt hij uit de lucht vallen )

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Samira
  24 maart 2010 op 21:11 | #2

  Het was de schuld van die 55jarige man. Mijn broer zag het gebeuren, die reed daar namelijk met de motor! En die 55 jarige man keek niet of er een auto aan kwam en toen is hij aan de bumper blijven haken en vloog van zijn scooter af. Natuurlijk krijgt de automobilist weer de schuld, volkomen onterecht.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. steven
  24 maart 2010 op 21:32 | #3

  de dode hoek weer niet bekeken alleen maar denken dat je als autmobielist alleen op de weg bent en niet over je schouder kijken of er nog iets anders aankomt, nu is het een 55 jarige man met een schedel fractuur en straks is het een kind wat dood gereden word alleen omdat ze niet goed kijken

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Tinus
  25 maart 2010 op 14:33 | #4

  Even een reactie op het geheel. Het ging hier om een snorscooter (blauw kenteken). Die snorscooter reed op het fietspad en de auto (die afsloeg) had voorrang moeten verlenen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.