Auto volledig verwoest na brand in de Poortstraat

Geschreven door Michel van Bergen op maandag 22 maart 2010

Haarlem – De Haarlemse brandweer kreeg maandagavond omstreeks tien voor half elf een melding dat er een auto in de brand zou staan in de Poortstraat in de Amsterdamse buurt. Bij aankomst van de brandweer stond de wagen reeds in lichterlaaie. Met een hoge druk straal waren de vlammen snel geblust maar desondanks kan de wagen als volledig verloren worden beschouwd.

De oorzaak van de brand is onbekend en de politie stelt een onderzoek in om de toedracht te achterhalen. Opvallend was dat een geparkeerde auto aan de overkant van de uitgebrande wagen behoorlijke schade aan het voorruit was, de politie onderzoekt de oorzaak van deze schade en of er verband bestaat met de autobrand.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.