Vechtpartij onder jongeren bij school in Schalkwijk

Geschreven door de Redactie op maandag 15 februari 2010

Haarlem – Maandagochtend heeft rond 11:15 uur een vechtpartij plaatsgevonden bij het Lourens Janszoon Costercollege aan de Floris van Adrichemlaan in Schalkwijk. Een viertal jongeren is naar de school gekomen en op de vuist gegaan met een nog onbekend aantal jongeren, waaronder leerlingen van de school. Een betrokkene, geen leerling van de school, is bedreigd met een vuurwapen.

Verder is gebruik gemaakt van slagwapens. Er zijn bij de vechtpartij, voor zover nu bekend, geen gewonden gevallen. Er is vermoedelijk sprake van problemen in de relationele sfeer. De aanstichters van de vechtpartij zijn er vandoor gegaan.

Agenten hebben naar de vier jongeren gezocht maar hebben ze niet gevonden. De politie onderzoekt de gang van zaken en gaat na wie bij de vechtpartij betrokken zijn geweest. De leerlingen zijn gedurende de pauze tussen 13.00 en 13.30 uur binnen gehouden.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.