Twee hennepplantages opgerold in woningen Zomerstraat en v Goghlaan

Geschreven door de Redactie op woensdag 17 februari 2010

Haarlem – De politie heeft maandag in Haarlem Oost twee hennepplantages aangetroffen. In een woning aan de Vincent van Goghlaan troffen de betrokken agenten ruim 60 potten waarvan er slechts negen gevuld waren met planten. Ook was er de nodige apparatuur.

Uit onderzoek bleek dat de plantage al lang in gebruik was en dat de bewoner diverse keren geoogst heeft. Alles is in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Tegen de bewoner wordt proces-verbaal opgemaakt. Verder is de woningcoorporatie in kennis gesteld.

In een woning in de Zomerstraat troffen de agenten een kleine plantage met 17 planten en alle benodigde apparatuur. Ook hier is alles in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Tegen de bewoner is proces-verbaal opgemaakt.

Geen reacties mogelijk.