Bejaarde bestolen door oplichtsters die zich voordeden als ouderenzorg

Geschreven door de Redactie op donderdag 18 februari 2010

Haarlem – Omstreeks 17.00 uur werd er aangebeld bij een woning op de De Bazellaan. Voor de deur stonden twee vrouwen die de 88-jarige bewoner vertelden dat zij van de ouderenzorg waren. Hij liet de vrouwen binnen. Toen zij snel daarna weer weggingen, bleek een bedrag aan geld weg te zijn. Er is geen signalement bekend van de vrouwen.

De politie waarschuwt geregeld voor deze praktijken. Laat, wanneer er vooraf geen afspraak is gemaakt met u, of wanneer u de boel niet vertrouwd, geen onbekenden uw woning binnen.

  1. dave
    21 februari 2010 op 20:55 | #1

    diep triest als je zo aan je geld mot komen gewoon niet aan vaar baar pm de ouderen onder ons zo moet oplichten ze hebben hun leven hart moeten werken voor hun bezit en dan zal er eentje zijn die ze moet beroven schande

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.