Roemeense skimmer probeert skimapparatuur bij Ikea aan te brengen

Geschreven door de Redactie op dinsdag 16 februari 2010

Haarlem – Rond 02:00 uur werd een alarm gemeld bij een groot woonwarenhuis aan de Laan van Decima in de Waarderpolder. Op camerabeelden was te zien dat een man bezig was met het aanbrengen van skimapparatuur bij de kassa. Politiemensen zijn samen met beveiligingspersoneel het warenhuis binnen gegaan en zijn naar de kassa gegaan.

Daar was niemand meer te zien. Er is uitgebreid en meerdere politie-eenheden in het enorme pand naar de verdachte gezocht. Na een flinke zoekactie werd een 26-jarige Roemeen aangetroffen. De man is aangehouden.

Bij de kassa lagen de spullen die hij bij het aanbrengen van de apparatuur had gebruikt. Deze zijn in beslag genomen. De politie vermoedt dat de man alleen in het pand was maar onderzoekt wel met wie hij samenwerkt. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geen reacties mogelijk.