Bewoner gewond na blussen van keukenbrand in woning

Geschreven door de Redactie op maandag 22 februari 2010

Haarlem – De bewoner van een pand aan de Herensingel is maandagavond gewond geraakt bij het blussen van brandje in de keuken. Om even voor zes uur in de avond ging het mis en ontstond er brand in de keuken. Ondanks dat het de bewoner lukte om de brand uit te krijgen kwam de brandweer met spoed richting de woning.

De bewoner welke gewond was geraakt bij het blussen van de brand werd in eerste instantie opgevangen door de brandweerlieden. Bij aankomst van de ambulance werd de bewoner overgedragen aan de ambulancebroeders om aan zijn verwondingen behandeld te worden. De man is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor vedere zorg.

De brandweerlieden hebben de keuken van de woning nageblust en de rook uit de woning verdreven.

Fotografie: Jorik Suk

Geen reacties mogelijk.