32-Jarige vrouw klem gereden en achtervolgd door kennis

Geschreven door de Redactie op maandag 22 februari 2010

Haarlem – Een 32-jarige vrouw uit Haarlem heeft maandag aangifte gedaan van vernieling van haar auto. De vrouw reed maandagmiddag rond 17.45 uur in haar auto op de Prins Bernhardlaan. Daar werd ze ter hoogte van het voetbalveld van DSK klemgereden door een kennis in zijn zwarte VW Golf. De man stapte uit en schopte een aantal malen tegen haar auto.

Daarbij ontstond schade aan de auto. De vrouw slaagde erin om weg te rijden maar werd door de man achtervolgd. Even later is hij er vandoor gegaan. De politie is op zoek naar de verdachte. De man zit de vrouw al veel langer dwars.

Mogelijke getuigen van de vernieling, er reden op het moment dat het gebeurde veel auto’s langs, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, tel 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.