Bejaarde voorkomt diefstal door Brutale Insluipsters

Geschreven door de Redactie op zaterdag 13 februari 2010

Haarlem – Een 70-jarige Haarlemse heeft zaterdagmorgen omstreeks 11.35 uur door kordaat optreden mogelijk voorkomen dat zij bestolen werd in haar woning in de Roemer Visscherstraat. Twee voor haar onbekende vrouwen belden aan en liepen direct naar binnen toen zij opendeed. De dames stelden zich voor als nieuwe buren en stelde brutaal allerlei vragen.

Zij wilden ook naar de bovenverdieping lopen. De bewoonster vertrouwde het niet en heeft het tweetal vastgepakt en de woning uitgeduwd. Zij zag buiten nog een derde vrouw staan wachten. Het drietal is vervolgens in een donkerrode oud model personenauto gestapt en weggereden. Van twee vrouwen is een summier signalement bekend: 1 Noord-Afrikaans uitziende vrouw van in de 30 jaar, lengte ongeveer 1.60m en lang zwart haar. Zij droeg een lange zwarte jas. De ander was een meisje van ongeveer 17 jaar, lengte ongeveer 1.65-1.70m en zij had lang blond haar tot op haar schouders en droeg een donkerkleurig jack.

Geen reacties mogelijk.