Automobilist crasht op de Schipholweg via hek op bouwterrein

Geschreven door Michel van Bergen op dinsdag 9 februari 2010

Haarlem – Een automobilist is dinsdag in alle vroegte betrokken geraakt bij een ongeval op de Schipholweg in Haarlem zuid. De bestuurder reed in zijn auto toen deze even na het Esso tankstation rond tien voor half vijf door nog onbekende reden van de weg af raakte, dus busbaan opkwam en via een hek tot stilstand op een bouwterrein kwam.

Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, werden opgeroepen om te komen assisteren. De bestuurder was vrij snel uit de wagen en kon daarna worden verzorgt door ambulancepersoneel. De politie heeft de gegevens genoteerd en een bergingsbedrijf heeft de wagen later in de nacht opgehaald.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.