Vrouw valt van fiets door gladheid en raakt ernstig gewond bij val

Geschreven door de Redactie op woensdag 6 januari 2010

Haarlem – Een vrouw is woensdag aan het einde van de ochtend zwaar gewond geraakt bij een valpartij op het Nagtzaamplein. De vrouw reed op haar fiets toen ze onderuit ging. De weggetjes zijn in de buurt verraderlijk glad door het ijs wat op de weg ligt. Omstanders zagen dat ambulancebroeders ook bijna onderuit gleden toen ze aan de vrouw assistentie kwamen verlenen.

De vrouw is met ernstige verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis in Amsterdam vervoerd. Onderweg is de traumahelikopter langs de A9 geland zodat een arts assistentie kon verlenen aan de broeders in de ambulance.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is bij het Nagtzaamplein een onderzoek gestart om de sporen van het ongeval veilig te stellen.

De politie kon woensdag aan het begin van de middag geen nadere details van het ongeval geven.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.