Twee doorrijders na ongeval thuis opgehaald door politieagenten

Geschreven door de Redactie op zondag 24 januari 2010

Haarlem – De politie heeft zaterdag twee bestuurders thuis opgezocht en aangehouden omdat zij eerder op de dag een ongeval hadden veroorzaakt en daarbij zijn doorgereden. Een 57-jarige Haarlemmer werd in zijn woning aangehouden, nadat hij met zijn auto tegen een geparkeerde auto was aangereden in de Stephensonstraat.

Door de aanrijding ontstond een behoorlijke deuk in de geparkeerde auto; dit werd door de bestuurder ook gezien, maar hij reed vervolgens weg, zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Getuigen gaven het kenteken door aan de politie en de politie zocht de man thuis op en nam hem mee naar het politiebureau. Hier bekende hij de aanrijding te hebben veroorzaakt. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

In de Graafschapstraat bleek rond 21:50 uur een automobilist tegen een geparkeerde auto te zijn aangereden en hierna te zijn doorgereden. Door de aanrijding ontstond flinke deukschade aan de rechterkant van de geparkeerde auto. Een getuige zag dat de automobilist zijn lichten doofde en vervolgens wegreed. Omdat het kenteken genoteerd was, kon de politie de verdachte, een 21-jarige Haarlemmer, thuis opzoeken. De 21-jarige Haarlemmer werd aangehouden en op het politiebureau ontkende hij de aanrijding te hebben veroorzaakt. Wel verklaarde hij bereid te zijn de schade te vergoeden.

Geen reacties mogelijk.