Politie zoekt slachtoffer en getuigen van mishandeling

Geschreven door de Redactie op woensdag 13 januari 2010

Haarlem – Op zondag 10 januari is omstreeks 00:25 uur op de Oude Zijlvest een 30-jarige Haarlemse mishandeld door een jongen en een meisje. Het gewelddadige stel, beiden 19 jaar en woonachtig in Haarlem, was na de mishandeling gevlucht maar werd later gezien in de buurt van het station. Daar probeerden ze twee fietsende meisjes van hun fiets te trekken.

De verdachten zijn door de politie aangehouden. De jongen had twee messen in zijn zak. Die zijn in beslag genomen. De politie zoekt getuigen van de beide mishandelingen. Getuigen worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

De aangehouden jongen heeft bij verhoor bekend in de Koningstraat iemand van zijn fiets te hebben getrokken en mishandeld. Dit slachtoffer heeft hiervan nog geen aangifte gedaan en wordt verzocht zich alsnog te melden.

Geen reacties mogelijk.