72-Jarige vrouw beroofd van tas door Bulgaarse vrouwen in supermarkt

Geschreven door de Redactie op woensdag 13 januari 2010

Haarlem – Personeel van een supermarkt aan de Gedempte Oude Gracht meldde dinsdagmiddag dat twee vrouwen een tas van een klant hadden gestolen en er met de tas vandoor waren gegaan. Op aanwijzing van het personeelslid konden agenten de twee verdachten in een café op de Grote Markt aanhouden. Het ging om twee Bulgaarse vrouwen van 17 en 24 jaar.

Ze hadden de gestolen tas in het toilet van de zaak gelegd. De tas is gevonden en in beslag genomen. De vrouwen zijn meegenomen naar het bureau.

Op videobeelden was te zien dat de twee verdachten een 72-jarige vrouw uit Halfweg in de supermarkt aan de praat hebben gehouden en haar tas hadden gestolen. De vrouwen waren in het bezit van geld en een zakje met sieraden. Alles is in beslag genomen. De politie onderzoekt of de vrouwen meer diefstallen hebben gepleegd. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geen reacties mogelijk.