Bewoner valt door dak bij vluchten uit huis na brand in keuken

Geschreven door Rowin van Diest op donderdag 7 januari 2010

Haarlem – Een bewoner van een pand aan de Kleine Houtstraat in Haarlem is donderdagavond gewond geraakt. Om even voor half negen ontstond er een brandje in de keuken. Verschillende omstanders hoorden buiten al een harde knal en belde de brandweer. Eén van de melders meldde dat de brand uitslaand zou zijn.

De bewoner, welke op dat moment op de 1e etage aanwezig was, wilde hierdoor het huis zo snel mogelijk verlaten en vluchtte via de achterdeur op de 1e etage. Via de achterdeur kwam de bewoner op een dakje te staan dat niet erg stevig was. De bewoner viel namelijk door het dak heen, en kwam een verdieping lager op de grond terecht. Brandweer- en ambulancepersoneel schoten de man te hulp.

Een half uur later werd de man in de woning op een brancard gelegd, en is vervolgens met een hoofdwond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het brandje in de keuken was al snel geblust, waarna de brandweer vervolgens het pand nog heeft nagekeken met een warmtebeeldcamera.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.