Twee gewonden en aanhouding bij verkeersongeval op de Zijlweg

Geschreven door de Redactie op woensdag 20 augustus 2014

Haarlem – Op de Zijlweg is woensdagavond een auto tegen de railing van een spoorviaduct gereden. Rond kwart over acht ging het mis toen de bestuurder over de Zijlweg in de richting van het centrum reed. Volgens omstanders reed de auto met hoge snelheid, voordat het mis ging. Drie ambulances, de brandweer en politie rukten uit om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de meerdere inzittenden van de auto nagekeken. Twee daarvan moesten voor verdere zorg mee naar het ziekenhuis. De vermoedelijke bestuurder van de auto is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. De Zijlweg was hierdoor tussen de Julianalaan en de Hoofmanstraat geruime tijd afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. pinokkio
  21 augustus 2014 op 05:00 | #1

  zonde van de leuning

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. New Era
  22 augustus 2014 op 09:35 | #2

  dan ben je echt een ….je zou er maar fietsen

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Carlos arroyo
  24 augustus 2014 op 19:16 | #3

  Niet normaal dit hoor zeker hard gereden

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.